5 RAZLOGA ZBOG KOJIH ĆETE ODMAH ZAVOLETI NIVEA Q10 PANTALONICE ZA OBLIKOVANJE & ZATEZANJE TELA

  NIVEA_Q10_visual  NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela S-M NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela S-M  

Pred nama je novo proleće, a sa njim dolazi i vreme lepršavih haljinica i kratkih suknji. To je period kada je ženama posebno važno da budu u formi i izgledaju sveže. NIVEA ima način da pomogne u tome. Sa jedinstvenim Q10 pantalonicama za oblikovanje & zatezanje tela, NIVEA brine da vaše telo zablista u omiljenoj prolećnoj garderobi koju ste jedva dočekali da izvadite iz ormana. Ovo je prvi NIVEA tekstilni proizvod koji pored toga što lepo izgleda, učvršćuje kožu na jednostavan način – dok ste u pokretu. NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela zavolećete odmah, a evo i zašto:

1. KOENZIM Q10 Koži svojstven koenzim Q10 aktivno stimuliše ćelije kože i pomaže njihovu regeneraciju. NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela, unutar tekstila sadrže izuzetno efikasne mikrokapsule obogaćene koenzimom Q10, koje oslobađaju svoje sastojke prilikom svakog vašeg pokreta. Na taj način koenzim Q10 prodire u kožu i nežno je masira uz efekat učvršćivanja.

2. OBLIKOVANJE I ZATEZANJE NAJKRITIČNIJIH DELOVA TELA Butine, bokovi i stomak su uvek najproblematičniji, a NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela efikasno učvršćuju kožu i trenutno oblikuju upravo ove delove tela. To čini ove pantalonice idealnim saveznikom za žene koje nemaju dovoljno vremena da se posvete vežbanju ili sličnim fizičkim aktivnostima, a žele da izgledaju dobro i osećaju se zadovoljno u svojoj koži.

3. VIDLJIVI REZULTATI VEĆ NAKON DVE NEDELJE Učvršćivanje kože i povratak u formu, zna da bude dugotrajan i naporan proces, što može kod mnogih žena da izazove nezadovoljstvo, pa i pad samopouzdanja. Sa NIVEA Q10 pantalonicama za oblikovanje & zatezanje tela, takve poteškoće ne postoje. Već nakon dve nedelje redovnog nošenja (najmanje 6 sati svakoga dana) primetni su značajni efekti učvršćivanja kože.

4. PRAKTIČNE I UDOBNE NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela su izuzetno praktične, te će se jednostavno uklopiti u vašu dnevnu rutinu. Možete ih nositi bilo na poslu, kod kuće ili za vreme sportskih aktivnosti, jer nisu vidljive ispod odeće. Mogu se prati u mašini na 30 stepeni, a zadržavaju svoju efikasnost i nakon 30 uzastopnih pranja. Inovativna tkanina izrađena od elastina i poliamida omogućava savršeno prijanjanje uz telo i prilagođava se svakoj silueti istovremeno pružajući udobnost i neometane prirodne pokrete tela.

5. NEGUJUĆA ULJA NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela pored koenzima Q10 sadrže i kozmetička ulja na bazi aloe vere i badema, koja neguju kožu i povećavaju njen prirodni nivo hidriranosti. Aloe vera ima specijalna zaštitna svojstva. Sadržaj vlage u listu ove biljke je u proseku 95%, te obezbeđuje koži hidrataciju i štiti je od isušivanja. Ulje badema efikasno neguje suvu, grubu i iritiranu kožu, a uz to sadrži lipide koji podržavaju barijernu funkciju kože.

INFO… INFO… INFO… INFO… INFO… INFO… INFO…INFO… INFO… INFO…  INFO… 

ŽELITE DA ZATEGNETE KOŽU? UČVRSTITE JE DOK STE U POKRETU!

NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela učvršćuju kožu već za dve nedelje i trenutno oblikuju vašu siluetu. Izuzetno efikasne mikrokapsule obogaćene koenzimom Q10, oslobađaju se prilikom svakog vašeg pokreta i učvršćuju kožu. Negujuće bademovo ulje i aloe vera povećavaju prirodni nivo hidriranosti kože. Preporučljivo je nositi ih najmanje 6 sati svakoga dana tokom dve nedelje. Prati na 30° C

NIVEA Q10 pantalonice su crne, veličine su S-M i L-XL. Okvirna cena 1komada je 1.859 din

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *