NEŽNO ČIŠĆENJE I POZDANA UNISEX NEGA ZA KOŽU SKLONU AKNAMA

DP pakovanje 1+1

Specijalno pakovanje: Eucerin®DermoPURIFYER hidratantna krema PLUS Eucerin®DermoPURIFYER Gel za čišćenje GRATIS

Akne ili bubuljice, kako ih često nazivamo, najrasprostranjenije su kožno oboljenje u visoko razvijenim industrijskim zemljama. Obično počinje u toku puberteta, u skladu sa hormonskim promenama, аli mogu trajati i u odraslom dobu. Oko 80-90% mladih je u određenoj meri pogođeno ovim problemom, a sve veći broj odraslih, nešto češće muškaraca, ima akne i kasnije tokom života. Predrasuda je da osobe koje pate od akni ne vode računa o higijeni. Naprotiv, preterano čišćenje agresivnim preparatima može da iritira već upaljenu kožu i tako dodatno zakomplikuje problem. Ali, jeste tačno da su čišćenje i nega problematične kože, to jest kože koja pati od akni, najvažniji u rešavanju ovog problema. Naravno, uz upotrebu adekvatnih preparata koji su nekomedogeni (ne zatvaraju pore), antibakterijski su, smanjuju lučenje sebuma i ne sadrže alkohol, boje i parfeme, koji mogu da dodatno iritiraju kožu.  Eucerin / BeiersdorfUpravo ove osobine poseduju preparati iz Eucerin®DermoPURIFYER linije, čiju su efikasnost i dobru podnošljivost  dokazale kliničke i dermatološke studije. Ovi preparati  sadrže kombinaciju aktivnih sastojaka koji deluju na četiri ključna faktora nastanka akni: pojačano stvaranje sebuma, poremećeno oslobađanje od površinskih ćelija kože,umnožavanje bakterija i zapaljenje.

Nežno, ali efikasno uklanjanje nečistoća i pouzdana nega Kao najvažniji deo dnevne rutine, u Eucerin®DermoPURIFYER liniji izdvajaju se dva preparata zahvaljujući kojima koža u dva poteza postaje čista,hidrirana i negovana: Eucerin®DermoPURIFYER Gel za čišćenje lica i Eucerin®DermoPURIFYER hidratantna krema. Upravo ova dva preparata sada možete pronaći u apotekama u jedinstvenom pakovanju po ceni jednog!

Eucerin®DermoPURIFYER Gel za čišćenje je preparat za svakodnevnu upotrebu, bez sapuna i mirisa. Sadrži blage amfotenzide koji eliminišu prekomerni sebum, a antibakterijskim svojstvima štiti kožu od bakterija i zaustavlja njihovo razmnožavanje. Oslobađa i čisti pore. Placebo kontrolisana studija sprovedena kod 90 pacijenata oba pola,starosti 16 do 46 godina u period od tri meseca, potvrdila je efikasnost Eucerin®DermoPURIFYER Gela za čišćenje i dokazala značajno smanjenje bubuljica i oštećenja (lezija) koje nisu bile  praćene upalom. Pakovanje: 200 ml. Upotreba: Navlažite lice, nanesite najpre na ruke, a onda utrljajte u kožu lica i isperite mlakom  vodom.

Ukoliko vaša koža spade u tip masnih, dnevnu negu i hidrataciju pružiće vam Eucerin®DermoPURIFYER hidratantna krema, koja matira kožu i vidljivo poboljšava njen opšti izgled za četiri nedelje. Ova krema ne zatvara pore, ne sadrži uljane komponente i pafeme, pa je i odlična podloga za šminku. Pored toga, idealna je za smanjivanje zapaljenskih procesa, ublažavaje crvenila i smanjenje sebuma na koži, a daje tenu mat izgled. Pakovanje: 50 ml. Upotreba: Nanesite na očišćeno lice svakog jutra, vodeći računa da kremu pažljivo rasporedite na problematična područja

Ciscenje gel men 2

MUŠKA KOŽA BIRA Eucerin®DermoPURIFYER Eucerin®DermoPURIFYER linija savršeno odgovara i muškarcima. Preparati iz ove linije prodiru duboko u kožu, ne sadrže uljane komponente, a koža ih brzo upija, što pogoduje muškoj koži, koja je 16 do 22 odsto deblja od ženske i proizvodi 30 do 50 odsto više sebuma,te je karakteriše veći broj pora i sklonost ka stvaranju akni. Eucerin®DermoPURIFYER linija izlazi u susret i potrebi muškaraca da preparati za negu nakon upotrebe ne ostavljaju vidljive, masne tragove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *