NUXE: Zablistajte u ponoć

nuxeglavna

Poslednji mesec u godini svakako je jedan od najuzbudljivijih. Brojni party, razna druženja kako na porodičnom, tako i na poslovnom planu doživljavaju vrhunac tradicionalno najsvečanijim događajem u godini – proslavom Nove godine.

Izbor savršene glamurozne haljine, cipela, frizure i make up-a, noktiju, parfema, donjeg veša… Imamo osećaj kao da smo se tokom cele godine pripremale za ovu čarobnu noć… U savršenoj smo formi, a onda nam nedostaje samo jedna tačka na i.

Kako bi ovu najglamurozniju noć proveli u apsolutno drugačijem izdanju mnoge žene traže nešto što bi dodalo čaroban ”party look” njihovom telu, a ujedno naglasilo njihovu lepotu.

A kada se takav seksi i glamurozan efekat svetlucavih čestica spoji sa čistim dragocenim biljnim uljima koja hrane i neguju kožu, dobijemo malo savršenstvo u zlatnoj bočici užitka…

nuxeprodigieuse

Senzualan dodir i miris strasti za ”kraljicu ponoći”

Laboratorija NUXE dodala je listiće zlatnog odsjaja u koktel čiste prirode – Huile Prodigieuse®  OR Čarobno suvo ulje sa zlatnim sjajem senzualan je dodir zlata na vašoj koži.

Koktel od čak 6 dragocenih biljnih ulja i bogatstvo vitamina E smiruju, hrane i štite kožu, a zlatne čestice daju nežnu nijansu tamnije boje pa predivno naglašavaju lepotu kože, a na nogama deluje poput svilenih čarapa. Svojim reflektujućim česticama osvetljava kožu prefinjenim zlatnim sjajem.  Spremne smo za najluđi doček!

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.

www.nuxe.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *