PRIRODAN SPAS ZA USNE

Nuxe_usne

U slučaju oštećenja zaštitnoga hidrolipidnog sloja kože, oštećuje se njena zaštitna barijera zbog gubitka čvrstih veza među ćelijama rožnatog sloja, koji postaje grub, tvrd i sklon pucanju. Kao rezultat tog, bakterije ili alergeni lakše prodiru u kožu, a to narušava njen imunološki sastav  i može izazvati infekciju. Zato je jako važno, posebno u zimskim uslovima, negovati kožu preparatima koji pospešuju stvaranje lipida u koži, a jedan od njih je upravo iz NUXE medene linije Reve de Miel®U ovim hladnim zimskim danima garderoba nam dozvoljava da zašuškamo skoro sve delove tela. Međutim, lice je nekako uvek na udaru. A usne, kao najzavodljiviji deo lica često pod uticajem gubitka lipida, hladnoće, vetra deluju suvo i ispucalo. Ali uz Nuxe medeni balzam, testiran i u najhladnijim uslovima Kanade, poljupci su nikad sočniji uz pahulje. 

ReveDeMiel_UltraNourishingLipBalm_OpenCover_white

NUXE medena linija Reve de Miel®

Balzam sadrži finu kremastu teksturu i primamljiv miris grejpa koji predstavlja savršenu hranljivu negu i pravi obnavljajući S.O.S. tretman za suve i oštećene usne. Ekstrakt nevena i ulje muskatne ruže vraćaju lipide, a alantoin, ulje slatkog badema i karate maslac umiruju nadražene usne, dok ih med dubinski obnavlja. Čak i najoštećenije usne su obnovljene i postaju izuzetno mekane i glatke. Zahvaljujući svojim prirodnim vrhunskim aktivnim sastojcima, Reve de Miel® Balzam za usne je MUST proizvod za negu tokom cele godine, a posebno zimi.

One thought on “PRIRODAN SPAS ZA USNE

  1. Ovo je odlično, tokom zime uvek imam ozbiljnih problema sa usnama. Ne mogu da se setim koje sam sve preparate, meleme, masti, labela probala…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *