UV KAMERA – SLIKA GOVORI VIŠE OD HILJADU REČI

Relaksiranje i celodnevni odmor na plaži, možda prijaju vašem raspoloženju, ali ne pogoduju vašoj koži. Poznato je da je sunce korisno pre svega jer preko kože obezbeđuje apsorpciju vitamina D i poboljšava imuni sistem. Međutim, prekomerno izlaganje štetnom sunčevom zračenju ima i negativne efekte jer podstiče stvaranje slobodnih radikala, ubrzava proces starenja kože i stvaranja staračkih pega. A efekte sunčevog zračenja na kožu, pokazala nam je i UV kamera.
UV kamera nam otkriva kako sunce deluje na kožu i na koji način nas kreme za sunčanje štite od opasnih UV zraka. Zahvaljujući UV video zapisu, zapravo možemo videti nevidljive efekte UV zračenja na koži, odnosno oštećenja koja je sunce uzrokovalo, a koja se golim okom ne vide. Takođe UV kamera nam pokazuje i dejstvo zaštitnih krema odnosno kako nas formulacije sa UV filterima štite od UV zračenja. NIVEA nam je i ovog leta omogućila da vidimo svoju kožu “očima sunca” odnosno kroz UV kameru.
Danijela AnticDanijela Antic UV  NIVEA SUN MOISTURIING SUN LOTION SPF 30 200mlHeight: 17,9cm

Danijela Antić: “Obožavam leto i stalno sam na otvorenom, ali obavezno koristim kreme sa SPF 50. Imam suvu kožu tako da pribegavam proizvodima koji osim zaštite i nege pružaju i hidrataciju.” Savršen preparat: NIVEA SUN Protect & Moisture losion za sunčanje.

Milena MilicevicMilena Milicevic UV NIVEA SUN INVISIBLE PROTECTION TRANSPARENT SPRAY SPF20 150mlHeight: 15,5cm

Milena Milićević: “Uživam u sunčanju i volim preplanuli ten. Međutim izbegavam proizvode za samopotamnjivanje, već koristim zaštitne kreme koje aktiviraju prirodno tamnjenje kože.” Preporučujemo NIVEA SUN Protect & Bronze ulje u spreju za dugotrajnu preplanulost.

Stefana Arsic Stefana Arsic UV NIVEA SUN Protect & Refresh nevidljivi osvezavajuci aerosol sprej SPF 50

Stefana Arsić: “Imam svetlu kožu i lako izgorim na suncu, zato koristim kreme sa visokim zaštitnim faktorom. A omiljeni su mi lagani sprejevi jer se brzo nanose i lako razmazuju.” Super preprat je NIVEA SUN Protect & Refresh nevidljivi osvežavajući aerosol sprej.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *