VICHY ZIMSKI SAVEZNICI IDEALNE KOŽE

Iako UV zračenje ne vidimo i ne osećamo, moramo da budemo svesni da duže zadržavanje na otvorenom tokom zimskih meseci nije bez posledica. Tako skijanje, kao najpopularnija zimska aktivnost, kožu dodatno izlaže planinskom suncu zbog čega je nužno da se pravilno zaštitimo. Sunčevi zraci se odbijaju od snega i tako intenzivnije utiču na kožu, zbog čega se brže stvaraju i oštećenja kože. Na zimskom suncu Vichy savetuje upotrebu najviših zaštitnih faktora kako bismo uprkos štetnim sunčevim zracima očuvali idealan kvalitet, lepotu i zdravlje kože. Linija Ideal Soleil obuhvata proizvode za najvišu zaštitu lica i izloženih delova tela od sunca tokom zimskih dana. Za svakodnevno izlaganje zimskom suncu, Vichy savetuje upotrebu Ideal Soleil obojene zaštitne kreme 3u1 SPF 50+ protiv tamnih fleka ili Ideal Soleil Dry touch fluid za lice SPF 50 za mešovitu do masnu kožu. Svoje usne i posebno osetljiva područja na licu zaštitite Ideal Soleil stikom za osetljiva područja SPF 50+/UVA20 XL.
Linija Ideal Soleil obuhvata proizvode prilagođene nezi svih tipova kože (dečije, odrasle, masne i suve). Jedinstvenu Ideal Soleil formulu čini sistem UV filtera s aktivnim sastojkom Mexoryl® SX-XL i mineralni kompleks. Sistem UV filtera deluje protiv UVB zraka na površini kože i UVA zraka dublje u koži i tako sprečava hiperpigmentaciju, dok je mineralni kompleks izvorni prirodni antioksidans iz termalne vode Vichy koji garantuje dodatnu zaštitu.

Vichy_Ideal Soleil obojena zaSTITNA krema 3u1 Vichy_Ideal Soleil stik za osetljiva podIdeal Soleil Dry touch fluid za lice SPF 50 za meSovitu
OPREZNO NA OTVORENOM
Za svakodnevni boravak na otvorenom, Vichy savetuje IDEAL SOLEIL OBOJENU ZAŠTITNU KREMU 3u1 SPF 50+ protiv tamnih fleka. Nova Ideal Soleil obojena zaštitna krema 3u1: ujednačava, koriguje, sprečava; primerena je za zaštitu osetljive kože lica i dostupna je sa zaštitnim faktorom SPF 50+ za vrlo visoku zaštitu.
Kao deo redovne zimske opreme Vichy savetuje da isprobate IDEAL SOLEIL Stik za osetljiva područja SPF 50+/UVA20 XL za borbu protiv štetnih efekata UV zraka i za zaštitu dragocenog genetskog kapitala kože. Obogaćena je i termalnom vodom Vichy koja smiruje, jača i obnavlja kožu.
Ukoliko imate mešovitu ili masnu kožu, tokom intenzivnijih sportskih aktivnosti na otvorenom tokom zime Vichy savetuje DRY TOUCH FLUID ZA LICE SPF 50/30 koji pruža visoku zaštitu od UVB i UVA zraka. Lagana matirajuća tekstura pruža optimalnu zaštitu zahvaljujući formuli obogaćenoj sistemom filtera Mexoryl® XL i mineralima koji pomažu u zaštiti od sunčevih zraka, tamnih fleka i preranog starenja kože kao posledice uticaja sunca.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *