Akcija u Cinestaru Novi Sad: Balet Krcko Oraščić

balet uzivo

Ekskluzivno! CineStar bioskop u BiG centru daruje Novi Sad, evropsku prestonicu kulture 2021.

Krcko Oraščić uživo iz Royal Opera House u Londonu, u CineStar bioskopu, 8. decembra 2016. godine u 20.15 časova uz prigodnu akciju – uz 1 kupljenu ulaznicu dobijate 1 ulaznicu gratis (1+1 ulaznica gratis)!

Božić jednostavno ne bi bio Božić bez Krcka Oraščića. Zasnovan na priči E.T.A. Hofmana, balet počinje na božićnoj zabavi Klare i njene porodice i vodi nas kroz snove i čarolije koji odvode Klaru na magično putovanje u Zemlju snova i Kraljevstvo slatkiša. Očaravajuća produkcija i koreografija, koju potpisuje Piter Rajt, prikazuju veličanstvenu i blještavu božićnu jelku i bitku između zlog Kralja Miševa i Vojske igračaka, a utisak na velikom platnu bioskopa je toliko realističan da je nestvaran. Iskričava muzika Čajkovskog prati preživele fragmente originalne koreografije Leva Ivanova uključujući i predivan pas de deux Vile šećera i njenog kavaljera.

krcko

Krcko Oraščić je balet u nizu Spektakla u CineStaru, specijalnog kulturnog programa koji donosi prave muzičke i plesne poslastice u dvorane CineStara i u najudobnija sedišta u gradu. Predivno je posetiti parisku Operu ili milansku  Skalu i pogledati La Traviatu uživo, ali koliko nas to zaista može i ima priliku za to? U bioskopu CineStar Novi Sad 4DX kultura je dostupna svima, a u kombinaciji sa 3D tehnologijom, doživljaj postaje toliko stvaran da imate osećaj kao da ste na pozornici sa glavnim junacima. Iskoristite akciju 1+1 gratis i počastite sebe i svoje najmilije, uključujući i decu, ovim predivnim božićnim baletom uživo iz Royal Opera House.

U sezoni 2016/2017 imaćete priliku da vidite direktne prenose najboljih svetskih operskih i baletskih predstava iz Royal Opera House-a, jedne od najpoznatijih svetskih pozornica sa vrhunskom produkcijom, kao i mjuzikle i koncerte poznatih svetskih izvođača. Dakle, očekuje vas jedna iznad svega uzbudljiva sezona, ispunjena obiljem vrhunske muzike i plesa, romantičnih arija, strastvenih koreografija i blještave i gotovo elektrizirajuće energije.

Svi zaljubljenici u  umetnost, čitavu sezonu programa „Spektakli u CineStaru“ mogu pronaći na http://www.cinestarcinemas.rs/spektakli-67, a naredni naslovi za koje možete kupiti svoje ulaznice su:

Trubadur 31.01. opera uživo

Woolf Works 08.02. balet uživo

Uspavana lepotica 28.02. balet uživo

Madam Baterflaj 30.03. opera uživo

Dragulji 11.04. balet uživo

San/ Simfonijske varijacije/Margareta i Arman 07.06.balet uživo

Otelo 28.06. opera uživo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *