„Kruna uspeha” za najbolje

kruna uspeha

Jedanaestu godinu za redom biće izabrani najbolji diplomirani studenti Beogradskog univerziteta i nagrađeni„Krunom uspeha”, darom porodične firme „Petite Geneve Petrović” uz podršku Ambasade Švajcarske federacije i nezavisne stručne komisije.

Konkurs je otvoren do petka, 27.11.2016. godine, a za nagradu mogu konkurisati diplomci koji su, bez ponavljanja i jedne godine studija, apsolvirali u školskoj 2015/2016. godini i diplomirali sa prosečnom ocenom višom od 9,00 (osnovne ili master studije) do isteka svog apsolventskog staža, najkasnije do 01.11.2016.

Kandidati treba da dostave sledeća dokumenta:

  • Detaljnu biografiju
  • Fotokopiju diplome i overenu potvrdu fakulteta o završenim studijama
  • Fotografiju novijeg datuma

 kruna uspeha1

Konkurs za nagradu „Kruna uspeha” okuplja najuspešnije diplomce Univеrziteta u Beogradu, mlade, perspektivne ljude koji se nalaze pred novim izazovima, kakvi su zaposlenje i izgradnja karijere. Svake godine, odbor za dodelu nagrade definiše teme eseja, nakon čega uži krug prijavljenih diplomaca svoje poglede i stavove deli i kroz intervju sa članovima komisije, koju čini nezavisni stručni žiri.

Svojim talentima, uspesima i životnim pričama, koje su uvek drugačije i posebne, odabrani diplomci svake godine impresioniraju članove komisije pred kojom je i ove godine težak zadatak – da od najboljih izaberu dvoje najboljih diplomaca Beogradskog univerziteta.

krunauspeha2

Svečana dodela nagrade „Kruna uspeha“ biće održana 13. decembra 2016. godine u Rektoratu Beogradskog univerziteta.

Sve dodatne informacije moguće je pronaći na zvaničnom sajtu www.krunauspeha.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *