Zimska čarolija u CineStaru

 

zimska carolija

Planirajte bioskop… Jer zimska čarolija je u CineStaru!

Decembar je zasigurno najveseliji mesec u godini, mesec kada se porodice okupljaju, a CineStar bioskopi s pet zvezdica ove godine odlučili su da ga učine nezaboravnim uz brojne pogodnosti i poklone!

Od 15. decembra do 13. januara u CineStar bioskopima u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu održaće se akcija Zimska bioskopska čarolija u CineStaru. CineStar poziva sve ljubitelje filma da uživaju zajedno sa svojim najbližima u vrhunskim filmovima uz povoljne cene iz Porodičnog paketa (270 dinara po osobi za 3-5 članova porodice). Svaki kupac bioskopske ulaznice na poklon dobija filmski DVD, a tu su još mnoga druga iznenađenja za sve verne posetioce. U Cinestaru Novi Sad 4DX u Big tržnom centru svakog dana od 15. do 30. decembra od 16h do 18h, Deda Mraz će se družiti sa najmlađima i počastiti ih posebnim poklonima. Dođite i pogledajte najnovije filmske hitove i crtaće: Pevajmo SINH, Vajana SINH, Odmetnik -1 – Star Wars priča, Skrivena lepota i mnoge druge.

Posetite najdraži CineStar bioskop, jer bez vas bioskopska čarolija nije potpuna! Repertoar bioskopa možete proveriti na www.cinestarcinemas.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *