JOY lice 2011!

I ove godine je kraj juna u Delta Citiju prošao u znaku mode, lepote i glamura: magazin JOY i modna agencija „Click“ proglasili su pobednicu Nivea Angel Star kastinga za nova lica. Osamnaest devojaka iz cele Srbije takmičilo se u finalu a titulu najlepše ponela je Nađa Gavrilović iz Niša, drugoplasirana je Sanja Pavlica, a treće mesto pripalo je Moniki Đokić.

Devojke su prodefilovale u kreacijama „Stefanel“ kao i u onima domaćih dizajnera poput Peđe Nerića, JSP, Ane Ljubinković i ostalih učesnika Fashion Weeka, a dobile su i vredne nagrade „Erste“ banke, poklon-pakete „Nivea“ proizvoda, ugovor s modnom agencijom „Click“ i fotografisanje za modni editorijal magazina JOY.

Modni žiri zasedao je u sastavu: Nenad Radujević, Boško Jakovljević, Slađana Tesla, Miša Obradović, Miloš Nadaždin, Srđan Šveljo, specijalni gost iz Milana Luiđi Đulijani, inače vlasnik modne agencije ICE iz Milana, i pobednica Top Modela Neda Stojanović, međutim, za razliku od prethodne, ove godine formiran je i  medijski žiri koji je odabrao svoju pobednicu a nagrađena je sedmodnevnim aranžmanom u apartmanu „Jana“ na Kopaoniku.

Nepodeljene simpatije predstavnika sedme sile pridobila je Biljana Beširević iz Sombora a nagradu joj je uručila Bojana Kesić, urednica „Excluziva“ sa TV Prve. Uz Bojanu su u medijskom žiriju bili Radiša Kričak sa „B92“, Sonja Todorović Šegrt sa RTS-a, modna blogerka Jelena Karakaš, Nataša Vulin, Nadežda Jokić i Milica Milić iz „Color Press Group“.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *