Mala škola zavođenja

Kako postati kraljica flerta

Da li znaš šta tačno znači engleska reč flert (flirt)? To je skup svega onoga što nam život čini lepšim, zanimljivijim i uzbudljivijim: zabava, udvaranje, koketiranje!

Vrelo leto je kao stvoreno za flertovanje, pa nije ni čudo što nam baš u to doba najčešće stižu novi, provereni saveti o tome kako da osvojimo nekog hot frajera.

JOY čitateljka Nataša Unković (22), odvažila se da ”zapliva u nepoznato”, pridržavajući se uputstava o tome kako privući pažnju suprotnog pola, koje je pronašla na internetu. Rezultati do kojih je došla bili su pomalo zbunjujući, a iskustvo nesvakidašnje i vredno pažnje.

Solo sam već godinu dana! Imala sam nekoliko veza, dužih i kraćih, ali budući da nisu opstale, očito je da nijedna nije bila prava. Pretpostavljam da je neslavnom završetku mojih romansi doprinelo i to što sam se, u većini slučajeva, zabavljala sa potpuno pogrešnim frajerima, sa kojima – prosto rečeno – nisam bila na istim talasnim dužinama. Svi ti mačo tipovi pokazali bi svoje pravo lice u rekordno kratkom…

Više pročitajte u novom broju

One thought on “Mala škola zavođenja

  1. Jeste da sam muskarac, ali se potpuno slazem sa ovim clankom. Inace, devojku znam i privatno i svakako atribut zavodnice uz nju savrseno pristaje. Prava je zavodnica u originalu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *