DANI EUCERINA SU VAŠI DANI!

Još dobrih novosti stiže nam u aprilu iz Eucerina: Eucerin® preparati tokom aprila po 20 % nižoj ceni!
Uverili ste se da jedino Eucerin® Hyaluron-Filler krema za područje oko očlju, osim što efikasno uklanja bore, rešava problem kesica ispod očiju koje vas muče? Koristite Eucerin®Q 10 liniju jer samo ona obezbeđuje prevenciju starenja za osetljivu kožu? Čuli ste da Eucerin® MEN Silver Shave Balsam posle brijanja smiruje kožu i sprečava iritacije s kojima se bori” vaša jača polovina i rado biste mu kupili baš taj balsam? Vaš dermatolog vam je posavetovao da problem suve i ispucale kože rešite upotrebom Eucerin® preparata sa ureom?  Bilo da će vaše Eucerin flašice, teglice i tube uskoro ostati prazne ili želite da probate neki od Eucerin preparata– pravo je vreme za kupovinu!
Eucerin® u apotekama širom Srbije od 1.do 30. aprila organizuje Dane Eucerina tokom kojih sve Eucerin® preparate možete kupiti sa popustom od čak 20 odsto!
Dani Eucerina u pojedinačnim apotekama traju tri dana, a popust ne važi samo za promotivna pakovanja i artikle čija je cena već snižena. Zato požurite, raspitajte se kod vaših apotekara, u najbližoj apoteci ili posetite sajt www.eucerin.rs (rubrika Eucerin novosti) i saznajte kada je i gde Vaš Eucerin®dan! Uz stručne savete farmaceuta iz široke palete Eucerin® preparata odabirite one koji odgovaraju potrebama vaše kože i uživajte u pravilnoj nezi!

Eucerin 600x600   Dani Eucerina

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *