Iz aktuelnog broja: Fashion intervju sa Nevenom Božović

Zvezda našeg modnog editorijala, pevačica Nevena Božović, neposredno pre fotkanja u studiju Severa Zolaka, razgovarala je sa JOY novinarkom Evom Čubrović i tom prilikom nam je otkrila svoje modne favorite, kako bi izgledala njena modna linija i kako se provela na snimanju videa sa Milošem Bikovićem. Deo intervjua pročitajte u nastavku teksta, a ostatak u avgustovskom JOY-u. Pssst… U editorijalu su u fokusu majice – već od 699 din.

JOY: Da li je bilo teško nagovoriti Miloša Bikovića da se pojavi u spotu?
NEVENA BOŽOVIĆ: S Milošem sam stupila u kontakt preko zajedničkih prijatelja. Pesma mu se dopala na prvo slušanje, pa je rado pristao ne samo da se pojavi u spotu već se potrudio i da osmisli scenario i režiju.
Kako si se snašla pred kamerama?
Moram priznati da sam u početku imala malu tremu, nije svejedno kad radiš s afirmisanim glumcem. No, kako je čitava ekipa bila fenomenalna, a lokacije na kojima smo snimali prelepe, nije bilo mesta stresu i nervozi. Posao smo završili na sveopšte zadovoljstvo.
Da li dugo biraš odeću za javna dešavanja na kojima znaš da ćeš biti u centru pažnje, kao što je recimo bila promocija pomenutog spota?
Ne opterećujem se previše izborom garderobe, najvažnije mi je da mi je udobno u onome što nosim. Obično lako odaberem odevnu kombinaciju, kao da se namesti sama od sebe (smeh).
U čemu se nikada ne bi pojavila u javnosti?
U nečemu što ne priliči mojim godinama.
Ko može da ti kaže: ”Nevena, ovo ti ne stoji dobro, presvuci se!”?
Mama. Čak i kad mislim da sam se obukla bez greške, ako ona ima primedbu, spremna sam da promenim odevnu kombinaciju. Naravno, prvo malo negodujem, ali se ipak presvučem (smeh).
Koliko ti je vremena potrebno da se spremiš, pod uslovom da znaš šta ćeš obući?
Pola sata. Privatno se retko šminkam. Na fakultet nikada ne idem našminkana, a kad izađem u grad s drugaricama, stavim maskaru i malo rumenila, eventualno sjaj za usne.

Nastavak intervjua potražite u avgustovskom JOY-u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *