Izaberi svoju Tuborg boju!

Tuborg-Horizontal-Logo-Pos-BlackGreen
Brend Tuborg poziva sve ljubitelje dobre zabave i druženja da budu kreativni i podele svoje trenutke uživanja i provoda uz Tuborg boje zabave, jer jedinstveni Tuborg „pull-off“ čepovi, obojeni u plavu, zelenu, žutu, crvenu i narandžastu boju, donose vredne nagrade svojim vernim potrošačima!
Novom, šarenom akcijom Tuborg proslavlja zabavnu stranu života i svi su pozvani da joj se pridruže.
U okviru nagradnog konkursa „Tuborg Colors Izazov“, koji je počeo 1. maja i traje do 7. juna, Tuborg će svoje najvernije potrošače obradovati brojnim kreativnim i vrednim nagradama. Nagradni konkurs se odvija kroz 5 nedelja – po jedna boja i tema za svaku nedelju, a svi učesnici konkursa dobijaju dnevnu nagradu – Tuborg naočare ili paket Tuborg proizvoda. Najkreativniji učesnici imaju mogućnost da, tokom svake nedelje trajanja konkursa, osvoje po 4 kompleta karata za EXIT festival uz organizovan smeštaj u jedinstvenom Tuborg color hotelu!
Ali to nije sve! Za najveće ljubitelje festivalskog provoda Tuborg je pripremio 2 glavne nagrade: prva – VIP tretman na EXIT festivalu, koji podrazumeva razna iznenađenja, uključujući boravak u Tuborg color hotelu i druga – putovanje na Roskilde festival (Kopenhagen, Danska) u pratnji prijatelja, koje podrazumeva karte za sve dane festivala, organizovan prevoz i smeštaj i naravno, nezaboravan provod!
Sakupljajte Tuborg „pull off“ čepove i pratite Tuborg.com stranicu ili Tuborg Facebook kako biste bili u toku sa aktuelnim temama za svaku nedelju, saznali više informacija o učešću na nagradnom konkursu i osvojili svoje Tuborg nagrade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *