Počela Nedelja mode: Ana Ljubinković otvorila 36. Perwoll Fashion Week!

alj 01
Svake jeseni u isto vreme Beograđani imaju priliku da uživaju u nedelji posvećenoj diktiranju modnih trendova. Definitivno najsmelija i najkreativnija domaća dizajnerka, Ana Ljubinković, svojom revijom otvorila je 36. po redu Perwoll Fashion Feek i time obeležila deceniju stabilne egzistencije i originalnosti na srpskoj modnoj sceni.
alj 02
Poznata kao neko ko definitivno ne robuje trendovima i potencijalnim kupcima, Ana je još jednom dokazala da zaista uživa u onome sto radi. U kolekciji za proleće/leto 2015. dominiraju pastelni tonovi u kombinaciji sa hladnim srebrno-sivim nijansama, a žensko telo je i dalje naglašeno, ali u granicama pristojnosti. Ako je sudeći po Aninoj reviji, crop-top modeli su definitivno i dalje “in” tako da, ako ih niste nosili do sada, sledeće proleće definitivno je vreme za to.
alj 03
Sinoćnom revijom ova mlada dizajnerka dokazala je da biti u trendu znači biti svoj kao i da možete biti uspešni ako se držite svoje vizije mode, a ona je sigurno doživljava kao jednu veliku igru bez granica.
alj 04
Na programu prve večeri bila je i revija poznatog brenda UGG Australia, a BROS JEANS iz Novog Pazara je još jedan brend koji je predtavljen beogradskoj modnoj publici prve večeri Perwoll Fashion Week-a.
alj 05
Perwoll Fashion Week se ove godine organizuje u periodu od 22.10. do 31. 10. u Beogradu, u Bel Expo centru.
alj 06
alj 07

Autor: Vanja Pantin, Life Content

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *