U korak sa trendovima – JOY & Deichmann favoriti!

00deichmannKompanija Deichmann predstavila je prošle nedelje nove modne trendove za sezonu jesen/zima 2014/2015. Čizme su i ove sezone must-have obuća, a novi trendovi donose nam raznovrsne stilove. Bilo da je reč o ženstvenim poludubokim čizmicama, obući na vezivanje sa muškim izgledom, trendi gležnjačama ili sofisticiranim čelzicama – bez njih se jednostavno ne može ove jeseni i zime!
4
2
Među dominantnim bojama su, naravno, crna, kao i smeđi i sivi tonovi. Nedostatak kolorita nadomešćuje se kombinacijom različitih materijala, aplikacijama, pletenim detaljima, kopčama, metalnim lančićima i ziperima.
6 1

JOY vam predstavlja svojih pet favorita iz Deichmann lookbook-a u kojima ćemo rado koračati, trčati i đuskati u narednom periodu!

04cizme

Modni džoker bez premca! Duboke čizme su savršeno rešenje za hladne, ali ne još ekstremno ledene zimske dane.

01patike

One su jednostavno neizostavna obuća sezone – kul patike! Ove jeseni je moda inače snažno inspirisana sportom, a u trendu su sve šik kombinacije koje nas čine mladim… Volimo to!

02vezivanje

Top trend koji zapravo potiče iz njegovog ormana za cipele, a sada je to njen opušteni “outdoor” stil. Oduševiće sve devojke iz komšiluka velikog grada, koje prate trendove i samouvereno koračaju u ravnim, pomalo rustikalnim čizmama na vezivanje!

03kopce

Poludboke čizme najbolje su kada odišu rokerskim stilom, za koji su zaslužne kopče, kašići i zlatni detalji!

05masna

Ko je pomislio da je reč o kratkotrajnom trendu, pogrešio je, jer šik kratka varijanta omiljenih poludubokih čizmica obezbedila je sebi mesto u prednjem redu u svetu mode!

Foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *