We Rock Fashion: Lakše do posla uz fashion savete Tatjane Jovanović!

END_5872
Kako doći do posla ili do boljeg radnog mesta nego što je ono koje imamo, pitanja su na koja u današnje vreme nije lako dati odgovor. Ipak, osim što morate imati vere u sebe i entuzijazma, ukoliko idete na razgovore za posao ili tražite premeštaj ili povišicu, treba se i dobro pripremiti.
Na internetu možete pronaći savete o tome kako da napišete dobar CV i propratno pismo, koja pitanja poslodavci najčešće postavljaju i kao dati poželjne odgovore na njih. Prođite dobro kroz svako evenutalno pitanje i ne dozvolite da vas nešto iznenadi ili zbuni.
Lako ćete izabrati koji stav da zauzmete – samo se zapitajte koga biste vi zaposlili ili unapredili da ste poslodavac. Pozitivnu, nasmejanu, vrednu i odgovornu osobu svako bi voleo da ima u svom radnom okruženju!
Ukoliko ste pravi stručnjak u svojoj oblasti, potkrepite to činjenicama i primerima, a ukoliko smatrate da niste dovoljno potkovani, pokažite spremnost da učite i da se usavršavate. Osim obrazovanja koje imate, završavajući razne kurseve dopunićete svoje znanje, ali i prikazati se u dobrom svetlu, kao neko ko ulaže u svoju karijeru.
Po statistikama, gotovo 60% prvog ustiska ostavljamo upravo svojim načinom oblačenja i ponašanjem. Dakle, kada ste potpuno spremni i sigurni u sebe, trebalo bi tako i da izgledate. Budite ljubazni i komunikativni, a kada je vaša odevna kombinacija u pitanju, osnovno pravilo je da budete elegantni. Ipak, nije na odmet poigrati se malo bojama i time pokazati da ste ozbiljni, ali i kreativni.
Predlog za ovaj post upravo je takva kombinacija. Kao celina autfit treba da deluje skladno, a istovremeno šik i interesantno.
END_5871
Kada znate da ćete biti odgovoran radnik i da ste osoba koja zaslužuje radno mesto, a još kada tako i izgledate, male su šanse da ne uspete!
Srećno!
END_5905 END_5881 END_5885 END_5897 END_5900 END_5903

One thought on “We Rock Fashion: Lakše do posla uz fashion savete Tatjane Jovanović!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *