We Rock Fashion: Negom do zadovoljnog izgleda!

END_4069
Pomoću recepata koji slede same poradite na nezi svoje kose, lica i zdravlja. Naravno, nemojte se ograničiti na to da su kupovni preparati bolji i lakši za korišćenje. Probajte i sigurno ćete videti promenu – nabolje, naravno!
Maska za kosu
Potrebni su: ricinusovo ulje, maslinovo ulje, pantenol i AD kapi. Sve sastojke treba promešati i čuvati u flašici radi ponovonog korišćenja. Od smese koja je dobijena odvojiti koliko je potrebno da se kosa natopi. Zatim, kosu uviti u kapicu za tuširanje ili plastičnu kesu, a ukoliko ste u mogućnosti da prespavate sa ovom maskom preko toga uviti i u peškir. Držati što duže, najbolje celu noć, ali kako nemaju svi priliku da ujutru operu kosu, ostavite je minimalno sat vremena. Kosa će nakon pranja sigurno biti nahranjena, lepša i mekša.
Piling za lice
Pre nego što isprobate masku za lice pogodnu za vaš tip kože, očistite je pilingom spremljenim na sledeći način: umutite belance i dve kašike kukuruznog brašna. Smesu koju dobijete držite na licu oko 30 minuta, nakon čega je blago trljajući isperite mlakom vodom.
Maska za lice
Ukoliko je vaša koža lica suva, u staklenoj posudi pomešajte dve kašičice bele gline, kašičicu meda i kašičicu pavlake. Dobijenu smesu držite na licu 10 minuta, a nakon toga je skinite vlažnim sunđerčićem ili mlakom vodom.
Ukoliko je vaša koža lica masna, u staklenoj posudi pomešajte dve kašičice zelene gline, kašičicu meda, maslinovog ulja i nekoliko kapi limuovog soka. Ovu smesu držite na licu 15 minuta i skinite je vlažnim sunđerčićem ili mlakom vodom.
Jačanje imuniteta i čišćenje ogranizma
Recept koji sledi pomoćiće vam na mnogo načina da očistite organzam i ojačate imunitet: ujutru na prazan stomak popijte čašu mlake vode pomešane sa kašikom meda i sokom od pola limuna. Osim raznih blagodeti za zdravlje koje ovaj ritual donosi, u kratkom periodu možete videti i da vam se smanjuju kilogrami.

Usudite se da probate nešto novo i prošetajte se gradom osveženi i lepši!
END_4065 END_4058 END_4043 END_4034
Tatjana Jovanović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *