We Rock Fashion: Recite “da” sreći!

119
Kako je sezona venčanja zvanično otvorena, prisetila sam se svog, koje nije bilo tako davno, ali koje mi je ostalo u divnom sećanju. Biti mlada je zaista lako i lepo, a ukoliko i vi imate u planu da ozvaničite svoju vezu evo nekoliko sugestija, iz ličnog iskustva.
Mladoženja. Ono što bi mogao biti zaključak spomenuću odmah u početku: koliko kod da vam se činilo da nema ništa važnije od venčanja, zapravo ima, to je sve ono što dolazi posle. Kada imate pravog čoveka pored sebe i sama ceremonija će biti ono o čemu ste oduvek sanjale, ali i, što je još važnije, zajednički život. Dobro, brak nije uvek u potpunosti ono čemu sanjate, ali je sa pravom osobom svakako divno…uostalom, videćete već. Majke retko greše kada kažu da ćemo znati kada dođe onaj pravi!
28
Kuma. Ja sam imala dve. Ovu važnu ulogu treba da ima neko ko vam je uvek bio više od najbolje drugarice i neko ko je bio uz vas i kada je bilo lepo i ružno. Kada njoj ne ispričate, kao da se nije ni dogodilo. Neko ko je surovo iskren i neko bez koga vaš život nije potpun.
179
Haljina. Danas imate mnogo mogućnosti. Možete kupiti, iznajmiti ili sašiti venčanicu, odnosno haljinu. Tog dana izgovarate sudbnosno “da” – priznajte da to zvuči tako svečano! Zbog toga i izgledajte tako. Izaberite ono u čemu ćete dostojno otvoriti novo poglavlje u životu. Takođe, ne zaboravite da sasvim slobodno uživate u isprobavanju raznih modela u salonima venčanica. Često se možete iznenaditi kako vam dobro stoji haljina o kakvoj prvobitno niste razmišljale.
1174996_10201704659154879_649829456_n
Frizura i šminka. Birajte ono što vam najlepše stoji, ali i što se uklapa sa haljinom, napravite probu, pa neka vas neko fotografiše. Tog dana ćete svakako biti prelepi i blistaćete, ali važno je i ono što osim sećanja ostaje, odnosno fotografije, a valjalo bi da lepo izgledate na njima. Trebalo bi da imate probu i zbog toga što ćete biti mnogo opuštenije, jer ćete znati da će vam se dopasti kako će vas neko ulepšati.
68
Organizacija. Ukoliko hoćete da imate salu, muziku, dekoraciju, tortu, fotografa i ostale detalje koje ste zamislili, bez mogućnosti drugog izbora, počnite sa zakazivanjem najmanje šest meseci unapred. Ipak, i za mesec dana se sve može osmisliti ali tada se pripremite da ćete određene stvari morati prihvatiti samo onakve kakve se nude, a ne kakve ste vi tražili. Birajte pažljivo i osluškujte preporuke. Budite oboje zadovoljni izborima, ali ne zaboravite da se potrudite da i vašim gostima bude prijatno i lepo.
1240071_10201705092005700_950604630_n
Raspoloženje. Ne dozvolite da vam ga bilo šta i bilo ko pokvari. Verujte da ćete tog dana ustati i sledećeg momenta već ispraćati goste kući. Sve jako brzo prođe, ali je svaki momenat dragocen i prelep. Nema ništa gore od namrgođene mlade. Može da se dogodi da ne ide sve po planu, da vreme ne bude lepo ili da vam se nešto ne dopadne, ali nemojte se unapred nervirati, može i sve da bude potpuno savršeno. Mislite pozitivno i čim prođe blaga trema pre same ceremonije, uživajte, igrajte i pevajte dokle god izdržite!
Bilo da izaberete da sve bude moderno, tradicionalno, elegantno ili opušteno i vi i vaš budući suprug zaslužujete jedan od najlepših dana u životu.
84 132 149
Tatjana Jovanović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *